jueves, 3 de septiembre de 2015

Setmana 2: Tornem al passat a través dels jocs tradicionals!

Dilluns 29 de juny

Aquesta setmana hem començat posant-nos al dia del quadern d'estiu i no oblidar-nos de les coses que hem estat fent durant el curs. Després hem esmorzat, i tot seguit hem fet la manualitat de fer unes xanques. Aquesta setmana hem estat tractant els jocs tradicionals i ens ha semblat una manualitat molt divertida de fer. Els nens i nenes van decorar dos testos cada un i després hi van lligar un cordill, d'aquesta manera tant senzilla ja van tenir fetes les xanques. Els més grans vam aprofitar el dia tant calorós que feia i que sobrava una estona per banyar-nos a la piscina del casal.
A la tarda van ser tots els nens i nenes els que van poder gaudir de les piscines del casal i va ser la manera més efectiva per passar la calor.

Dimarts 30 de juny

El dimarts al matí, tots els nens i nens vam anar d'excursió al parc nou, cada un dels grups al seu ritme, però tots vam anar i tornar a peu. Un cop allà els vam dividir en grups i vam jugar al joc dels racons. Això va servir perquè tots els nens coneixessin una sèrie de jocs tradicionals diferents, de manera molt ràpida, per tal de que tots poguessin jugar a tot i res se'ls fes pesat.
A la tarda vam fer una manualitat que els hi va agradar molt! Vam agafar unes ampolles petites d'aigua buides i les vam decorar, després vam afegir pedres a dins i ja teniem les nostres bitlles fetes! Només ens va fatar fer una bola de paper i ja teniem el nostre joc llest!

Dimecres 1 de juliol

Aquest dia vam començar-lo tot fent quadern d'estiu i després d'esmorzar vam tenir dues tasques a fer. En primer lloc vam fer un mural que era una graella classificatòria dels jocs que jugariem el divendres. Aquests jocs els vam escollir entre tots els nens. Un cop fet això, els grans vam fer un taller de papiroflèxia, de on van sortir uns bonics barrets, samarretes i avions de paper.
A la tarda vam fer piscina i jocs d'aigua, la millor manera de passar la calor!

Dijous 2 de juliol

El dijous és un dels dies més esperats de la setmana pels nens del Casal. Com sempre, dijous al matí vam dedicar-lo a anar a la piscina municipal els més grans i a les piscines del casal els més petits. És un dia diferent i a tots els nens els hi encanta.
A la tarda, vam fer un parxís humà, és a dir cada nen era una fitxa i havia d'avançar a través de diferents proves molt divertides.

Divendres 3 de juliol

L'últim dia de la setmana, va començar fent quadern d'estiu. Després d'esmorzar ens vam dividir en grups, els més petits van fer la gimcana de buscar objectes perduts, que estaven amagats al patí del casal i els mitjans i grans vam fer una marató de jocs tradicionals. Aquests jocs eren els que els nens i nenes havien escollit el dimecres anterior. Va ser una activitat molt divertida i una competició molt entretinguda.
A la tarda vam fer piscina i jocs d'aigua, l'activitat més sol·licitada pels nens degut a la calor que fa aquests dies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario