jueves, 3 de septiembre de 2015

Setmana 3: Explorem el nostre meravellós entorn: Olot

Dilluns 6 de juliol

Aquesta setmana la dedicarem a la ciutat d'Olot, a saber coses del seu entorn, flora i fauna. El primer dia de la setmana el vam començar tot fent el quadern d'estiu. Després d'esmorzar vam anar a la nova plaça mercat i un cop allà ens vam separar; els petits van fer una ruta de coneixença de la nova plaça mercat, tot descobrint quines parades hi havia i què s'hi venia. Els mitjans i grans van fer un quo vadis, és a dir, separats en grups van tenir un llistat de preguntes que van haver de respondre a partir de fer preguntes als botiguers i botigueres de la plaça.
A la tarda, vam fer piscina, el millor per fer en un dia tant calurós com aquest dilluns.

Dimarts 7 de juliol

El dimarts tots els nens i nenes del casal ens vam posar en la pell de turistes que veiem a passar uns dies a la bonica ciutat d'Olot i no la coneixen. Vam fer una ruta pels llocs més emblemàtics i vam cantar les típiques cançons de la faràndula olotina en la seva corresponent plaça. També vam dedicar una estona que els nens i nenes poguessin jugar als diferents parcs de la ciutat.
A la tarda, vam fer un trivial amb preguntes relacionades amb la ciutat d'Olot i els seus habitants. Les preguntes van anar des de mencionar tres volcans a saber el nom de les monitores de menjador. Vam passar una estona molt divertida portant aquest joc de taula a la vida real.

Dimecres 8 de juliol

El dimecres vam fer quadern a primera hora del matí, d'aquesta manera vam anar avançant més. Després d'esmorzar, vam començar a fer uns grans murals. Els més petits van fer un volcà que van pintar amb les mans entre tots. Els més grans van dibuixar cadascú un dibuix dins una rodona del que significava per ells Olot. Els dibuixos van ser de lu més variat. Un cop fet ho van enganxar a un mural més gran on hi havia un nen i una nena dibuixats, que ells van pensar, simbolitzant que eren els seus pensaments.
A la tarda, vam fer piscina. Aquest dia el sol va apretar molt i ho vam poder gaudir amb una bona bayada a la piscina.

Dijous 9 de juliol

El dijous, dia molt esperat pels nens, el vam dedicar a fer piscina. Els petits al casal i els grans a la piscina municipal. Ara bé, aquesta setmana hi va haver un petit canvi, els grans vam anar a peu a la piscina i vam tornar amb el bus. Ho vam fer perquè amb la calor que feia i lu cansats que estan tornar a peu era molt complicat, per això vam arribar una mica més tard al casal, ja que el bus de tornada passa més tard.
A la tarda, vam fer una manualitat molt divertida, el nostre propi volcà! Els nens a partir de paper i paper maché fet a boletes van construir uns autèntics volcans.

Divendres 10 de juliol

Aquest dia vam fer una de les activitats estrella del casal... Una guerra de pintura! Els nens i nenes tenien galledes amb pintura de diferents colors diluida amb aigua i esponjes per utilitzar. La diversió consistia en què s'havien de pintar els uns als altres. Vam formar diversos equips i guanyava el que la seva pintura estigues sobre més nens. Per fer això ens vam dividir, els petits ho van fer a primera hora i els grans a segona hora. De mentres els altres feien quadern d'estiu.

A la tarda, teniem pensat anar d'excursió al riu, però degut a que feia molta calor i que vam pensar que el riu estaria ple de mosquits vam decidir quedar-nos al casal. Els nens estaven desitjant fer piscina i vam creure que era una molt millor opció per passar la tarda de divendres. Així que ens vam quedar tots al casal i vam gaudir de les piscines.

No hay comentarios:

Publicar un comentario