miércoles, 2 de julio de 2014

Benvinguts al Casal!



Per fi ha arribat! Després d'un llarg curs ple d'aprenentatges i nous coneixements tornem a endinsar-nos en el casal d’estiu de l’escola Maria Reina on de ben segur que ens ho passarem molt i molt bé!

Primer de tot, en nom de tots els monitors volem donar la benvinguda a tots els nens i nenes nous i després agrair a tots els pares i mares que segueixen confiant en nosaltres. Els monitors tornem amb molta energia i amb moltes ganes de que aquest estiu torni a ser molt divertit per a tots els nens i nenes del casal.

Durant aquestes sis setmanes que ens esperen descobrirem tot el que envolta el món del cinema, viatjarem en una màquina del temps i ens convertirem en homes primitius, descobrirem els indrets més bonics de la nostra ciutat, coneixerem de més a prop el meravellós i màgic món del circ, ens convertirem en autèntics atletes i gladiadors realitzant les nostres pròpies olimpíades i realitzarem una investigació científica a partir de grans experiments.

Com cada any anirem actualitat aquest blog i us anirem informant de l’horari i de totes les activitats que realitzarem cada setmana. A més a més podreu veure moltes fotos dels nens i nenes que venen al casal amb totes les activitats que realitzen.

Els dies 24 i 25 anirem de colònies a l’Alberg de la Vall d’en Bas. Coincidint amb la setmana de les olimpíades del casal realitzarem una jornada molt lúdica al camp de futbol del Sant Esteve d’en Bas i a la tarda ens banyarem a la piscina del poble. Ben aviat us detallarem com seran les colònies que estem preparant.

Esperem que els nens i nenes del casal s’ho passin molt bé amb nosaltres aquest estiu ja que per part nostra tenim moltes ganes de que aquest estiu sigui un estiu inoblidable.

 



Atentament

Grup de Monitors del Casal de Maria Reina





No hay comentarios:

Publicar un comentario