viernes, 11 de julio de 2014

Setmana 3: Olot, explorem la nostra ciutat!


Durant aquesta setmana els nens i nenes del casal han pogut conèixer una mica més a fons la importància de l’indret en el que vivim. Tot i que el temps no ens ha acabat d’acompanyar hem pogut visitar el volcà Montsacopa i el nucli de la nostra ciutat, Olot. Hem fet de cuiners i hem realitzat varies manualitats molt divertides!

Dilluns 7 de juliol
Aquesta setmana l’hem començat amb una mica de mal peu ja que teníem d’anar tot el matí a visitar el mercat d’Olot i no ho hem pogut fer ja que el temps no ens ha acompanyat. Tot i això, esperem poder-hi anar a fer una visita algun dilluns que faci més bon temps.
El matí l’hem començat fent quadern d’estiu i després d’esmorzar cada grup ha dissenyat el seu mercat ideal. Hem fet una manualitat que ens ha portat molta feina però alhora ens ho hem passat molt bé ja que hem conegut una mica més tot el que s’envolta darrere del mercat d’Olot.
A la tarda hem dibuixat una mascara dels gegants d’Olot i l’hem pintat. Després l’hem enganxat sobre un cartró i n’hem pogut fer una màscara molt divertida!


Dimarts 8 de juliol
El dimarts tocava l’excursió al volcà Montsacopa i els nens i nenes de p2 i p3 han marxat més aviat i han aprofitat per esmorzar al volcà. Els nens més grans han fet una mica de quadern d’estiu al casal i després d’esmorzar han anat a fer una visita al volcà. Ha estat una excursió molt divertida i alhora molt enriquidora ja que hem pogut veure i conèixer un dels volcans més emblemàtics de la nostra ciutat.
A la tarda hem aprofitat una estona de bon temps per banyar-nos a la piscina però després hem anat a acabar la manualitat del dilluns a l’aula ja que el cel es començava a ennuvolar.

Dimecres 2 de juliol
El temps tampoc ens ha acabar d’acompanyar al dimecres i hem tingut de quedar-nos al casal fent quadern fins l’hora d’esmorzar. La visita sorpresa no ha pogut venir ja que ha sorgit un imprevist i vindrà la setmana següent així que hem aprofitat per anar a fer una visita al centre de la nostra ciutat.
A la tarda no hem pogut fer jocs d’aigua ja que feia mal temps i hem fet una gimcana al casal on tots els nens i nenes havien de superar varies proves (cantar, ballar, circuit d’habilitat i buscar el tresor final).

Dijous 3 de juliol
Com el divendres de la setmana anterior els nens de p4, p5 i primària han anat a la piscina municipal i els nens de p2 i p3 s’han quedat a la piscina del casal. Ha estat un altre matí molt divertit ja que ha fet molt bon dia i ens hem pogut banyar molt a gust!
A la tarda hem aprofitat que seguia fer bon temps per aprofitar la piscina del casal i banyar-nos. Després de tanta piscina hem realitzat jocs per el pati fins l’hora de berenar.

Divendres 4 de juliol
El divendres al matí hem fet un mural dibuixant la nostra ciutat i ens ha quedat molt divertit. Després d’esmorzar hem fet els nostres ja típics pinxos de fruita amb xocolata. Els aliments com la fruita i la xocolata són molt típics de la nostra ciutat ja que tenim grans empreses en aquest sector.
A la tarda hem començat a preparar la setmana del circ i hem realitzat varies manualitats i jocs per poder-nos preparar molt bé per el que ens espera la setmana següent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario