viernes, 4 de julio de 2014

Setmana 1: La setmana del CINEMA

La primera setmana de casal se’ns ha fet molt curta! Durant els tres dies hem fet moltes activitats relacionades amb el món del cinema per conèixer més a fons que s’amaga darrera de la gran pantalla.

Dimecres 25 de juny

El primer dia de casal ha estat un dia molt interessant ja que tots els nens i nenes del casal s’han conegut i han fet noves amistats. Primerament ens hem dividit amb els tres grups que formarem durant tot el casal. Els de P2 i P3, els de P4 i P5 i els de Primària. Abans d’esmorzar els nens s’han familiaritzat amb l’entorn del casal i han pogut conèixer les monitores que tindrien, s’han establert les pròpies normes del casal i s’ha escollit una mascota per cada grup. La mascota del grup de P2 i P3 és el tigre, la del grup de P4 i P5 és el guepard i la mascota del grup de primària és el mico.

Després d’esmorzar s’han fet jocs de coneixença per tal d’acabar de familiaritzar tots els grups i fer una bona cohesió de grup. Ha estat un matí molt divertit i ens ha passat volant!
A la tarda els nens han dibuixat un mural on s’hi ha dissenyat el seu cinema ideal. En aquest mural hi han pogut dibuixar un cinema perfecte amb totes les coses que creiem indispensables per un bon cinema. Després de dissenyar-lo i dibuixar-lo l’hem pintat i l’hem penjat a l’entrada del casal perquè tothom el pogués veure.

Dijous 26 de juny
A primera hora els nens han realitzat un taller de manualitats on han pogut dibuixar i pintar els estris necessaris per poder accedir al cinema del divendres. Amb aquesta manualitat els nens han pogut obtenir els seus diners i la seva entrada per poder-hi anar.
Després d’esmorzar hem ajuntat tots els grups del casal i els hem dividit en varis grupets on hi havia nens i nenes de totes les edats. A partir d’aquí cada grup ha dissenyat la seva pròpia obra teatral i després l’han pogut ensenyar a la resta de grups.
A la tarda el temps no ens ha acabat d’acompanyar però tot i això hem pogut fer una visita al Cinema d’Olot i hem pogut explicar una mica tot el funcionament d’un gran cinema. Quan els nens han arribat al casal han tingut de buscar un tresor que estava amagat. A partir d’una manualitat dissenyada per ells cada nen ha tingut el seu petit tresor.


Divendres 27 de juny

A primera hora hem fet una gimcana per tot el casal per poder trobar tot el material necessari per poder muntar el nostre cinema ideal. A partir d’aquí els nens i nenes del casal han tingut que superar varies proves per aconseguir tots els estris necessaris.
Aquest dia vam tenir que esmorzar una mica abans ja que ens esperava una estona apassionant de cinema. Després d’esmorzar els nens i nenes del casal van fer una fila i amb els diners que havien aconseguit van poder comprar l’entrada per accedir al cinema. Quan ja tenien l’entrada, cadascun d’ells ha pogut comprar la beguda que més li agradava i unes quantes crispetes per poder-les menjar durant la pel·lícula.
La pel·lícula escollida va ser Timon i Pumba i els nens i nenes la van poder mirar com si estiguessin realment en un cinema real.

No hay comentarios:

Publicar un comentario