martes, 29 de julio de 2014

Setmana 5: Celebrem les Olimpíades


Dilluns 21 de juliol
La setmana de les olimpíades va començar amb un mural molt divertit sobre els jocs olímpics. Vam pintar unes anelles molt grosses i les vam penjar a la porta per fer el símbol de les olimpíades.
Durant tot el matí vam fer varies tasques on cada grup tenia les seves funcions en el mural. Després d’acabar-lo cada nen va dibuixar el seu esport preferit i els vam penjar a l’entrada de l’escola perquè els pogués veure tothom.
A la tarda vam anar d’excursió al parc del firal i en arribar a l’escola vam acabar de pintar uns quants dibuixos que hem pogut veure aquests dies a l’entrada.

Dimarts 22 de juliol
A primera hora vam estar al patí fent diferents jocs ja que no feia gaire calor i no vam poder fer els jocs d’aigua. De seguida ens vam posar a esmorzar i a preparar la guerra de fang. Igual que la setmana anterior vam quedar molt bruts però ens ho vam passar d’allò més bé!
A la tarda vam fer un manualitat molt divertida. Cada nen va elaborar la seva pròpia torxa olímpica i fins i tot en vam fer una de gegant que la vam crear per el dia de les olimpíades de les colònies.

Dimecres 23 de juliol
Vam començar el dia fent quadern d’estiu. Després d’esmorzar vam tenir una visita molt interessant, va venir la policia! Els policies ens van fer una explicació molt detallada de quines eren les seves funcions i els hi vam fer moltes preguntes. Ens van feixar pujar i veure el cotxe i fins i tot hi vam donar una volta per el pati.
Després d’això, els nens de primària i P5 vam anar per el centre d’Olot i ens vam vestir de policies. Els policies ens van deixar la seva roba i vam parar la circulació en molts trams per veure realment quina era la seva funció viària. Ens ho vam passar molt bé i sobretot vam aprendre moltíssim!

No hay comentarios:

Publicar un comentario