lunes, 21 de julio de 2014

Setmana 4: El meravellós i màgic món del circ!


Durant aquesta setmana hem explorat tot el que envolta el món del circ. Hem fet moltes activitats relacionades amb aquesta temàtica i per alguns moments ens hem convertit en autèntics acròbates.

Dilluns 14 de juliol
El primer dia de la setmana tots els monitors ens hem disfressat de pallassos per rebre els nens i nenes d’una manera molt divertida. Hem començat la setmana fent quadern d’estiu. Després d’esmorzar hem realitzat uns dibuixos molt divertits sobre diferents temes relacionats amb el món del circ. Després de pintar-los els hem deixat assecar al pati i els hem penjat a l’entrada del casal.
A la tarda hem fet pilotes malabàriques amb globus i arròs i després hem practicat al pati diferents jocs i malabarismes per fer amb aquestes boles d’arròs.

Dimarts 15 de juliol
Per començar el dia els més grans han acabat les manualitats que vam començar el dilluns i els més petits han començat a anar cap al Parc Espunya per poder esmorzar allà. Un cop hem estat tots allà cada grup ha fet la seva pròpia gimcana per el parc i després hem tingut una estoneta per poder gaudir de la zona.
A la tarda hem realitzat diferents jocs al pati amb malabars i diferents equilibris sobre un circuit que hem muntat. Ha estat una tarda molt entretinguda!

Dimecres 16 de juliol
El dimecres al matí l’hem començat fent quadern d’estiu. Després d’esmorzar ens han vingut a fer una visita molt interessant les ambulàncies d’Olot. Amb aquesta visita hem pogut veure tot el funcionament d’una ambulància i ens han explicat quina és la funció de les ambulàncies sempre que hi ha algun incident.
Ens hem pogut fer moltes fotos i fins i tot hem pogut escoltar el  fort soroll que pot arribar a fer l’ambulància! Després que marxessin les ambulàncies ens hem pintat tots la cara i ens hem transformat amb autèntics pallassos!
A la tarda ens hem banyat a la piscina del casal. Aquesta setmana ens ha acompanyat molt més el temps que en setmanes anteriors i ens hem pogut banyar molt còmodament.

Dijous 17 de juliol
Com cada dijous els nens i nenes de p4, p5 i primària han anat a la piscina municipal. Els nenes de p3 i p3 han pogut gaudir d’un matí a la piscina del casal.
Com que ha estat un dia molt calorós hem anat d’excursió al parc dels jutjats i després hem tornat al casal per poder-nos banyar ja que feia molta calor.

Divendres 18 de juliol
Al matí hem començat fent un petit assaig i hem acabat amb una petita coreografia abans d’esmorzar que ens ha quedat molt divertida. Com que era l’últim dia de la setmana ens hem posat música al pati i hem realitzat una guerra de pintura molt divertida. Ens ho hem passat tant i tant bé que se’ns ha tirat una mica el temps a sobre. Tot i haver-nos embrutit molt ha estat una activitat fascinant on ens ho hem passat d’allò més bé!
A la tarda hem aprofitat el bon temps que feia i ens hem tornat a banyar a la piscina del casal. Ha estat una setmana que ens ha passat volant!

No hay comentarios:

Publicar un comentario